Nieuwjaar en meer

Geplaatst op 15-01-2021  -  Categorie: Nieuws Regio 6

logo-regio-noord-brabant

Beste TR collega van regio 6,

Allereerst de allerbeste wensen voor een gelukkig en gezond 2021!
Normaal starten we het nieuwe jaar met een gezellige Nieuwjaarsborrel bij Café De Zwaan in Son maar dat gaat dit jaar niet lukken.
Hopelijk gaan de vaccinaties een beetje vlot verlopen zodat we de Corona problemen snel kunnen gaan vergeten. Januari is al niet de meest enerverende maand en zonder horeca en sociale contacten wordt het er beslist niet gezelliger van. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en proberen toch alvast wat plannen te maken voor het nieuwe jaar.

De voorlopige agenda voor onze regio:
• Brabantrit 8 mei, georganiseerd door Jaap Sanders. Lekker in de buurt, doe je mee?
• Meet & Greet in Noord op 3 en 4 juli: we willen hier met een aantal auto’s van regio 6 naar toe, ga je mee?
• Regiorit juli/augustus georganiseerd door Petra en Michel Aarssen, nadere info volgt.
• Najaarsweekend 17-18-19 september
• Op de website van de club vind je alle landelijke activiteiten voor het geval je er echt vaak op uit wilt met je TR.
Uiteraard allemaal er van uitgaande dat de Corona maatregelen in het voorjaar weer wat draaglijker worden, nadere info volgt te zijner tijd.

De club is nog op zoek naar een sponsorcoördinator die de landelijke sponsoring voor zijn rekening wil nemen. Nu doet iedere regio of bestuurslid voor zijn eigen evenementen een beroep op bedrijven en instellingen. Het zou professioneler en beter zijn als dit landelijk aangepakt kan gaan worden. Heb je interesse in deze functie binnen de club dan graag contact opnemen met Frank Schaap (voorzitter) of ondergetekende.

De horeca zit voorlopig nog op slot, dus voorlopig nog geen O-meet (kletsavond) in Son. Waarschijnlijk is februari ook nog te vroeg, hopelijk zien we elkaar weer op de laatste dinsdag van maart, spannend allemaal.
Blijf gezond en hopelijk snel weer tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Hans van Mensvoort (regiocoördinator)
Tel. 06-53758766


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.