Nieuwsbrief regio 6 november

Geplaatst op 10-11-2020  -  Categorie: Nieuws Regio 6

logo-regio-noord-brabant

 

Beste TRclub collega van regio 6, 

Wat waren we enthousiast tijdens de Nieuwjaarsborrel, een agenda vol plannen. Hoe anders is het gelopen, het ene na het andere werd geannuleerd. 

Gelukkig hebben we nog een geïmproviseerd (snikheet) zondagochtendritje kunnen doen en heeft het septemberweekend doorgang kunnen vinden, allemaal met in achtneming van de Coronaregels.  Af en toe wordt er hier en daar nog wel een klein ritje gereden enkele auto’s. Maar op een terrasje even gezellig bijpraten is er niet bij.  

We missen onze kletsavonden (O-meet) en verliezen elkaar een beetje uit het oog. Wellicht kun je af en toe een ander clublid bellen om even over je gezamenlijke hobby te praten of een sleuteladvies te vragen, bij De Zwaan in Son zal dit helaas voorlopig niet lukken. 

Voor diegenen die nu nog TR rijden, rijd veilig. En voor iedereen, houd jezelf en anderen in de gaten en blijf gezond! Op die manier gaan we in met frisse moed en weer een gevulde agenda het nieuwe seizoen in. 

Met vriendelijke groet,
Hans van Mensvoort (regiocoördinator)
Tel. 06-53758766


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.