Prettige feestdagen

Geplaatst op 18-12-2020  -  Categorie: Nieuws Regio 6

logo-regio-noord-brabant

 

Beste TR collega van regio 6,

Corona, Corona, Corona. Het houdt maar niet op, voorlopig zitten we weer in een lockdown tot half januari. Hopelijk zijn jullie tot nu toe nog gespaard gebleven of weer hersteld als je positief getest bent geweest.

Terugblikken op een jaar waarin weinig mogelijkheden waren voor onze oldtimer club is geen langdurig verhaal. Eind januari hadden we onze succesvolle jaarlijkse Nieuwjaarsborrel, en dat was meteen zo een beetje het laatste regio uitje. Corona begon al in maart, de Britisch Car en Lifestyle beurs waar we altijd prominent aanwezig zijn werd als eerste afgelast. Gevolgd door de lokale ritten, de Meet & Greet in Noord, de kaartleescursus, de British Car Parts Day, et cetera.

In augustus hebben we nog een korte zondagdag ochtend rit kunnen improviseren. Het Septemberweekend is uiteindelijk ook doorgegaan, niet naar Duitsland maar naar Twente. Niet met 14 auto’s maar met 7. In het TRaffic nummer van december staat een stukje hierover.

De altijd weer drukke Maus rally (MMG) was dit jaar vanwege de beperkingen veranderd naar een Mini-Maus, alles op anderhalve meter enzovoorts. Lastig allemaal.

We willen allemaal zo graag weer een keer rijden in onze oudjes. Dat is niet alleen goed voor de auto’s maar ook voor ons zelf. Beetje energie vergaren in deze donkere dagen kan helemaal geen kwaad.

Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar elkaar weer regelmatig ontmoeten in Son en het zou mooi zijn als er weer van alles georganiseerd kan worden. In januari kom ik hier op terug.

Tot slot wens ik jou en jouw naasten fijne Kerstdagen en een fijne jaarwisseling en bovenal een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Hans van Mensvoort (regio coördinator)
Tel. 06-53758766


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.