Inschrijving British Car Club Day geopend

Geplaatst op 08-08-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

logo-bccd

Op zondag 23 oktober organiseren negentien clubs van Engelse oldtimers samen een unieke beurs. Auto’s, onderdelen, (vintage) kleding en accessoires en nog heel veel meer wordt op de beurs te koop aangeboden. Alle clubs zijn vertegenwoordigd met een eigen stand. Live-muziek en een groot terras met goede catering zorgen voor een gezellige sfeer. Meer dan vijftig stands dragen bij aan een mooie ambiance.

De BCCD heeft dit jaar drie nieuwe clubs ingeschreven voor deelname, te weten de Armstrong Siddeley Owners Club, de MG Car Club en de Dutch Singer Owners Club. Daarmee is het aantal leden dat gezamenlijk wordt vertegenwoordigd gestegen tot meer dan 14.000.

Vanaf nu is het mogelijk om via de website van de BCCD je aan te melden voor deelname met een verkooptafel of stand (https://britishcarclubday.com/british-car-club-day/)

Toegangskaarten zijn nu te bestellen via deze directe link https://britishcarclubday.com/tickets/ bij de organisatie www.britishcarclubday.com.

logo-bccd-clubs


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.